Testimonials

”Innan jag kontaktade Jennifer hade jag en hel del hälsoproblem, det jobbigaste var att jag var illamående hela tiden. Detta hade gjort att jag tappat matlusten och åt ganska ohälsosamt. Mitt främsta mål var därför att bota illamåendet och lära mig laga mat som jag visste var bra för min kropp och på så sätt få tillbaka matlusten. Utöver detta ville jag även läka min tarm som hade skadats av min tidigare livsstil.
Jennifer hjälpte mig nå mina mål genom att dela med sig av massor med inspiration och kunskap. Utöver våra möten varannan vecka, som motiverade mig till att fortsätta och inte ge upp, hade vi även kontakt via mail under de 3 månader vi jobbade ihop. Jag var inte alls duktig på att laga mat tidigare och Jennifer gav mig verktygen som behövdes för att börja utforska och experimentera på egen hand. Vi testade olika alternativ för att lära känna min kropps reaktioner på olika ingredienser och på så sätt bygga en grund som jag kan utgå från, där jag mår bra och har mycket energi.
Jag är otroligt nöjd med resultaten vi har uppnått på bara 3 månader! Ganska tidigt i vårt arbete slutade jag må illa och hade mycket mer energi än tidigare. Jag har också märkt väldigt stor skillnad i min hy. Jag har haft problem med acne under flera år och ingenting har gett sådana fantastiska resultat. All acne är borta och min hy har aldrig varit så fin. Detta har gjort jag inte längre känner något behov av att sminka mig. Utöver allt detta har jag en helt ny inställning till mat, då jag har insett vilken stor påverkan den har på vår kropp & hälsa. Jennifer fick mig att upptäcka det roliga i matlagning och i att ge sin kropp det den behöver för att vara som bäst.
Jag skulle beskriva Jennifer som väldigt öppen, trevlig och otroligt lätt att prata med. Hon är väldigt duktig och påläst inom området, vilket gör att man vågar lita på henne och testa allt som hon föreslår. Detta var väldigt viktigt för mig som var ganska kräsen och rädd för hur min kropp skulle reagera.
Jag är otroligt tacksam för Jennifers hjälp och kan varmt rekommendera henne till alla som har hälsoproblem som kan vara kostrelaterade, vill leva ett hälsosammare liv eller till de som vill utvidga sina kunskaper när det kommer till relationen mellan kost och hälsa. ”
-Mara Ionita, Helsingborg