Program/Priser

Gör en fantastisk investering i din egen hälsa och boka en konsultation med mig! 

Kostens betydelse för ett bättre välmående, både fysiskt och psykiskt, är väl dokumenterad och kan inte överskattas. Energi och näring är kroppens bränsle och byggstenar. En sund och anpassad diet är därför en av de viktigaste förutsättningar för att förebygga sjukdom och uppnå god hälsa. Oavsett om ditt mål är att minska eller öka i vikt, öka din vardagliga energi och livskvalitet, bearbeta specifika hälsoproblem genom anpassad föda, förbättra din hälsa eller dina träningsresultat, krävs sunda kostvanor.

Min rådgivning handlar om att ge dig förståelse för hur kosten kan hjälpa dig uppnå dina mål eller optimera din hälsa. Jag kommer hjälpa dig att må bättre och under våra möten kommer jag identifiera din vanor och mönster och sedan hitta nya vägar för att åstadkomma en förändring. Mitt mål är att förmedla kunskap, medvetenhet och motivation, och därmed öka chanserna till varaktiga förändringar och bestående resultat. Det ska vara enkelt, roligt och passa in i din livsstil.

Så här ser ett typiskt upplägg ut.

Efter initial kontakt bokar vi in en 45 minuters konsultation. Jag kommer skicka ett hälsohistorik formulär till dig, som jag vill att du ska fylla innan vi ses.

På vårt möte bjuder jag på en kopp te, och vi går över din hälsohistorik tillsammans. Vi pratar om dina hälsomål och eventuella hälsoproblem, och diskuterar hur vi ska uppnå alternativt jobba med dessa.

Väljer ni att gå vidare erbjuder jag två olika program: ett tre månaders, eller ett sex månaders program.

Under dessa kommer vi att träffas varannan vecka under cirka en timmes tid, men du kan kan alltid maila mig mellan våra tider om du behöver extra stöd, en motivations boost eller har några frågor. Mina program kommer alltid att vara specifikt skräddarsydda för dig, dina förutsättningar och mål. Jag kommer att stödja dig och hålla dig ansvarig för dina ord. Du måste vara beredd att åta dig utmaningen för att nå dina mål, och jag lovar att hjälpa dig!

Priser

45 Min första Konsultation – GRATIS

3 Månader Program – 4500 kr

6 Månader Program – 8400kr (bäst investering, det är bevisat att hälsosamma vanor är mer benägna att bli permanenta när de är uppföljda under en längre tid).

Det gör bra att betala månadsvis!

CATERING 

Jag kan också göra catering till små grupper! (t.ex Lunch och fika 175kr/person)

MATLAGNING KLASSER

Jag kan kommer till dig och vi kan laga några rätter ihop! Hor av dig om du är intresserad!